EEN OCHTEND MANTRA VOL VERBORGEN LESSEN OM VOLDOENING TE HALEN UIT IEDERE DAG

EEN OCHTENDE MANTRA VOL VERBORGEN LESSEN OM VOLDOENING TE HALEN UIT IEDERE DAG

April 04, 2022Glenn Middelhof

De belangrijkste tijd in mijn leven is nu en de beste manier om mij voor te bereiden op de toekomst is om volledig aanwezig te zijn in het nu.

Vandaag word ik slaaf van goede gewoontes.

Goede gewoontes die ik consequent en dagelijks doen zullen mijn geheim zijn tot succes en voldoening in het leven. Ik zal doorzetten met de weet dat elke fout mijn kans op succes bij de volgende poging zal vergroten.

Vandaag ben ik bewust.

Vandaag zet ik door tot het me lukt. De klagers, de slachtoffers en roddelaars willen ik niet horen, want hun aandoening is besmettelijk. Mijn meditatie gebruik ik om mijn geest te zuiveren van alle gekte en negativiteit.

Vandaag begroet ik met liefde in mijn hart.

Liefde is mijn wapen om harten te openen, en mijn schild om pijlen te vangen. Vandaag zal ik de baas zijn over mijn emoties, want ik weet dat de traan van vandaag het water draagt ​​voor de vreugde van morgen. Dankbaarheid beoefen ik dagelijks, voor alles dat ik heb en alles wat ik ben.

Vandaag stel ik doelen

Ik stel doelen voor de dag, de week, de maand en het jaar. Maar door mij alleen te beveiligen op succesvolle dagen zullen deze uiteindelijk transformeren in succesvolle weken, maanden en jaren.

Ik zal dat doen wat de luiwammes niet willen doen.

Nooit zal ik tevreden zijn en achterover leunen. Het moment dat ik comfortabel word, stel ik mijn doelen bij om mijn prestaties te verhogen.

Mijn doelen maken ik bekend aan de wereld, maar mijn succes houd ik stil. Het is aan de wereld om mij te prijzen met lof, en ik zal dit in nederigheid ontvangen.

Vandaag vermoord ik mijn ego.

Ik zal vergeten wat ik doe voor anderen en ik zal iets anders doen voor mij. Ik zal niet beoordelen, en zal kiezen voor liefde in plaats van haat. Gehecht raak ik niet aan titels, spullen of een specifiek resultaat.

Geven zal ik doen zonder agenda, ongevraagd en met een lach. Niks verwacht ik hiervoor terug. Door vriendelijke dingen te doen voor andere weet ik dat het Universum voor mij zal zorgen.

Vandaag stap ik in actie.

Mijn dromen zijn waardeloos, mijn plannen zeggen niets en mijn doelen zijn niet haalbaar. Ze zijn

allemaal van geen waarde, tenzij ze worden gevolgd door actie. Daarom stap ik nu in de actie. Ik focus me op de eerste juiste stap en overweldig mezelf niet door het grote plaatje.

Ik zal de dingen doen die ik moet doen, ook al breng ik deze acties misschien geen geluk of succes op dit moment.

Vandaag zal ik de genomen die ik moet doen. Uitstelgedrag maakt plaats voor actie en twijfel ruil ik in voor moed.

Ik zal daar lopen waar de bange angst te lopen is en ik zal dan wakker zijn wanneer mijn concurrentie te slapen ligt.

Ik bid dagelijks om begeleiding, hulp en richting. Maar nooit zal ik op mijn oudere zitten om te bieden voor materiële dingen. Ik weet dat de dingen die geluk geen dingen zijn.

 

Vandaag leef ik de dag ook het mijn laatste is .

En met dit kostbare bezit zal ik geen moment verspillen om te rouwen om de mislukkingen, de pijn en emoties van gisteren. Gisteren is voor altijd begraven en ik zal er niet meer aan denken.

Piekeren heeft me nooit iets bezorgd, en daarom zal ik mijn geest terugbrengen naar vandaag, wanneer het afdwaalt naar gisteren. Mijn herinneringen aan het verleden gebruik ik alleen wanneer het mij helpt in het hier en nu.

Omdat ik gisteren vergeten ben, zal ik ook niet denken aan morgen.

Wilt u waarom zou ik nu inruilen voor misschien?

Wil je waarom ik me zorgen maak over gebeurtenissen die misschien nooit zullen gebeuren?

Plannen maak ik voor de toekomst, maar mijn focus gaat alleen uit naar de stap die ik vandaag zet. Voldoen haal ik uit het proces en het nemen van deze stap.

Ik accepteer en besluit alles wat er is gebeurd. Alleen door vrede te sluiten en mij niet te verzetten tegen het huidige moment, krijg ik nu vrede en sta ik open voor het leven.

Morgen ligt begraven met gisteren, en ik zal er niet meer aan denken.

Vandaag is het enige wat telt. Dankbaar klopt ik op mijn hart en denk ik aan alle mensen die de horizon van gisteren, vandaag niet meer zullen zien.

Vandaag leef ik de dag ook het mijn laatste is. En als dat niet zo is, zal ik op mijn zwakke vallen en het Universum belonen.

Bij de Boeddhisten in de bergen, weg van alle gekte, elektronica en negativiteit was het na een tijdje niet meer zo moeilijk om je gedachten gefocust te houden op het hier en nu.

Maar hoe doe je dat als je een bedrijf runt van een team aanstuurt van de hele dag van hot to her rent?

Daarom heb ik een kort verhaaltje geschreven dat ik elke dag lees. Deze tekst zit vol verborgen om te halen uit elke dag en om je geest helder en gefocust om te krijgen wat er te doen is.

Door deze 3-minuten tekst dagelijks te lezen zal je onderbewustzijn zonder dat je het doorhebt, na een tijdje de mindere opname als een tweede natuur.

Maak er een spetterende week van!

Liefs, Glenn

Weitere Artikel