Onze Filosofie

Er zijn twee kanten aan de huidige voedingssector. Enerzijds zien we een sterk concurrerende industrie die van groot economisch belang is. De verschillende schakels in de keten vormen samen een goed geoliede machine die voedsel in overvloed tegen de allerlaagste prijzen voor de consument beschikbaar maakt.

De constante behoefte om grote volumes door de keten te verplaatsen tegen de laagst mogelijke prijs eist echter zijn tol als nooit tevoren. Het werkt verstikkend op innovatie en maakt duidelijk dat de voedingssector op lange termijn niet optimaal zal kunnen inspelen op de reële vraag van de consument van de toekomst.

Aan de andere kant zien we een sector die niet op macht werkt, maar meer op geweld. Niet het product en de prijs staan ​​centraal, maar de ketensamenwerking, authenticiteit, traditie, duurzaamheid, differentiatie en de maatschappelijke rol die het vervult.
Bij TLANT geloven we in een nieuw model voor de keten. Wij geloven in een nieuwe samenhang tussen gezonde voeding, lokale boeren en het land zelf. Een grotere samenhang zorgt voor meer zuurstof voor het ondernemerschap en de nodige speelruimte die resulteren in het creëren van meerwaarde voor de consument!
We willen evolueren van een doodlopend machtsmodel dat is opgebouwd rond de 4 P's (Macht, Prijs, Product en Winst) naar een revolutionair krachtmodel dat is opgebouwd rond 4 C's: SAMENWERKING, GEMEENSCHAP, CONSUMENT EN CONTINUÏTEIT.

Bij TLANT draait alles om eenvoud...

Dat lijkt misschien eenvoudig, maar voor ons is het magie!