De Dispenser Doorbraak

Verrijk uw Ontbijtervaring

Transformeer uw ontbijtervaring met de TLANT Dispenser Doorbraak - de perfecte combinatie van efficiëntie en stijl. Creëer een ochtendroutine voor uw gasten met een vleugje elegantie en ultiem gemak.

Topkwaliteit en Duurzaamheid

Ontdek de elegantie en efficiëntie van onze Dispenser Doorbraak

Prachtig Ontworpen

Ontworpen door kunstenaars, onze TLANT Dispenser Doorbraak met luxe walnoothout en strak zwart gecoat staal vullen uw decor aan.

Simpel & Hygiënisch

Zeg vaarwel tegen het gedoe met traditionele dispensers. Onze gebruiksvriendelijke oplossing betekent geen rommel, geen stress en een hygiëneboost voor uw buffet.

Efficiënt & Geen Verspilling

Onze innovatieve 'Crispy Cup Koker' houdt eetbare wafelcupjes klaar voor gebruik, wat zorgt voor een gestroomlijnde, afvalvrije bediening zonder wegwerpplastic.

Smaakshowcase

Van vijf Funky Fruit Mash-smaken tot onze gloednieuwe pindakaas, chocolade-hazelnootpasta en pure Acacia Honing, verwen uw gasten met een explosie aan smaak.

Maak uw Ontbijt klaar voor de Toekomst

Klaar om uw ontbijtervaring te revolutioneren? De Dispenser Doorbraak is beschikbaar als jam, chocopasta, en hazelnoot dispenser. Neem contact met ons op om uw service single-use-plastic vrij en toekomstbestendig te maken!

Neem contact met ons op

Contactgegevens

Wij zijn ook direct te bereiken via het ondersteunde telefoon nummer en e-mail adres:

+31 (0)85 4015149
breakfast@tlant.nl

Doe met ons mee om de ontbijtervaring te transformeren.Uw gasten verdienen het beste.